Hoitokoti Päiväkumpu – Laadukkaampaa palvelua kustannustehokkaasti PoweRestan avulla

Päiväkumpu on Helsingissä toimiva elämäniloa ja hellää hoivaa tarjoava yksityinen perheyritys. Sen palveluihin kuuluvat hoitokodit, palveluasuminen, päivätoiminta ja kotipalvelut.

Hoitokoti Päiväkummun oma keskuskeittiö Karpalo tarjoaa Päiväkummun asukkaille ja asiakkaille monipuoliset ja laadukkaat ateriat päivittäin vuoden jokaisena päivänä. Päiväkummun toiminta perustuu elämänilon filosofiaan, mikä tarkoittaa ateriapalveluissa asukkaiden päivittäistä ilahduttamista makunautintojen ja ravitsevan, terveellisen ruuan merkeissä. Asukaskuntamme koostuu hyvin eri ikäisistä ja erilaisen toimintakyvyn omaavista ihmisistä. Ateriapalveluiden kannalta se tarkoittaa, että asiakaskuntamme tarpeet ja toiveet ovat myös hyvin erilaisia.

Karpalossa valmistuu päivittäin noin 550 annosta lounasta, päivällistä, jälkiruokaa sekä kahvileipiä. Vaihteleva ja monipuolinen ruokalistamme, jossa huomioidaan aina myös juhlapäivät, tuo iloa ja vaihtelua asukkaidemme arkeen. Juhlapäiviin onkin Päiväkummussa aina suhtauduttu suurella sydämellä ja kunnioituksella. Juhlapäivien lisäksi erilaiset makumatkat, teemat ja tapahtumat näkyvät ja maistuvat ryhmäkodeissamme.

Karpalon kokit huomioivat myös asukkaidemme erityistarpeet. Noin puolet ruuista on rakennemuunneltuja tai erityisruokavalioita. Kaikessa ruuanvalmistuksessa on huomioitava asukkaittemme erityistarpeita kuten pehmyt, sosemainen, nestemäinen, erilaiset allergiat sekä rajoitteet. Keittiö Karpalo toimittaa ruuat ryhmäkoteihimme kylmätoimituksina.

Toimintamalli luo joustoa, varmuutta ja uusia mahdollisuuksia toimintaamme, sillä ryhmäkotimme hoitohenkilökunta pystyy sen ansiosta loppuvalmistamaan ruuat joustavasti asukkaiden ohjelman ja aikataulun mukaisesti. Tavoitteenamme on tuottaa maistuvat ja monipuoliset ateriapalvelut asukkaillemme helposti ja kustannustehokkaasti. Karpalon toimintamallia on hiottu ja kehitetty määrätietoisesti useiden vuosien ajan oman, ammattitaitoisen henkilökunnan ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Oma keskuskeittiömme mahdollistaa ketterän, oppivan ja muuntautumiskykyisen toiminnan. Esimerkiksi uuden merenrantaan valmistuneen Villa Vuorannan asukkaille on tuotu uudenlainen konsepti, johon on kuitenkin pystytty hyödyntämään Karpalossa olemassa olevaa laadukasta, laajaa ja monipuolista osaamista.

PoweRestan kanssa tehdyllä yhteistyöllä olemme onnistuneet luomaan lisäarvoa, toimivuutta sekä laadukkaampaa palvelua kustannustehokkaasti Päiväkummun ateriapalveluiden toimintaan. Yhteistyö PoweRestan kanssa on alusta asti ollut asiantuntevaa, luotettavaa ja toimivaa. Apu ja asiantuntijuus ovat aina olleet saatavilla. Onnistunut yhteistyö syntyy mielestämme, kun eri alojen asiantuntijat pääsevät tekemään saumatonta yhteistyötä, ymmärtäen ja hyödyntäen toistensa osaamiset sekä mahdollisuudet. Voidaksemme kehittää toimintaamme asiakkaillemme entistäkin paremmaksi, tarvitsemme yhteistyökumppaneiksi PoweRestan kaltaisia palveluhenkisiä huippuosaajia.

On ollut hienoa kehittää elämän iloa tukevia palveluita yhteistyössä elämän iloisten PoweRestan
ammattilaisten kanssa!

Lue lisää

Yleinen

PoweRestan Tuotetietopankki: Raaka-aineiden tietolähde

PoweRestan tuotetietopankki on vertaansa vailla oleva resurssi, joka kokoaa yhteen tietoa tuhansista tuotteista. Ravintolat ja keittiöt voivat hyödyntää tietopankkia tuotekehityksessä, löytää inspiraatiota uusiin annoksiin ja

Liiketoiminta

Kustannuslaskennan merkitys ravintolan kannattavuudelle

Lounasravintolan jokapäiväisessä kiireessä yksi keskeisimmistä kysymyksistä on annosten hinnoittelu. Annoksen oikea hinta on tasapainoilua asiakkaan maksuhalukkuuden ja ravintolan kustannusrakenteen välillä. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, kuinka

Kokemuksia asiakkailtamme