PoweRestan ja Foodwestin yhteistyö tarjoilee ruokalistakonsepteja ja reseptiikkaa

Kaksi elintarvike- ja ravintola-alan eturintamassa toimivaa yritystä, PoweResta Oy ja Foodwest Oy, ovat aloittaneet yhteistyön, joka tarjoaa merkittävää hyötyä PoweRestan toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäville ammattikeittiöille.

PoweResta Oy

PoweResta on mullistanut ammattikeittiöiden toiminnanohjauksen tarjoamalla kustannustehokkaan, modernin ja helppokäyttöisen palvelun ammattikeittiöiden ja ravintoloiden tarpeisiin. PoweRestan toiminnanohjausjärjestelmä on suunniteltu keittiöhenkilökunnan tarpeisiin, mahdollistaen tehokkaamman työskentelyn ja keskittymisen laadukkaan ruoan valmistamiseen.

Foodwest Oy

Foodwest on tunnettu elintarvikealan asiantuntijakumppani, joka kehittää uutta ja mahdollistaa elintarvikealan toimijoiden liiketoiminnan kasvua. Yritys tarjoaa kattavia palveluja myös Food Service -sektorin toimijoille. Heidän erikoisosaamisensa kattaa eri osa-alueet: kuluttajaymmärryksen, tuotekehityksen koko kaaren, laadun ja elintarviketurvallisuuden sekä sopimusvalmistuksen. Foodwest ei ainoastaan ymmärrä elintarvike- ja ravintola-alan liiketoimintaa vaan myös kuluttajien odotuksia ja tuotteiden ravitsemuksellisia vaatimuksia.

Yhteistyön myötä PoweRestan asiakkaat saavat käyttöönsä ruokalistakonsepteja ja reseptiikkaa

PoweRestan ja Foodwestin yhteistyön myötä PoweResta voi tarjota asiakkailleen valmiita ruokalistakonsepteja, jotka on suunniteltu erityisesti koulu- ja päiväkotiruokailua varten.

PoweRestan ammattitaitoisesti kehittämät ja testaamat ruokalistat ja reseptit eivät ainoastaan säästä aikaa ja rahaa vaan myös takaavat, että tarjottu ruoka on ravitsemussuositusten mukaista ja herkullista sekä ottaa huomioon eri ikäryhmien ravitsemukselliset tarpeet. Foodwestin ravitsemustiimillä oli merkittävä rooli erityisesti eri kohderyhmien ravitsemus- ja ruokasuositusten toteutumisessa.

”Foodwestin moniammatillinen osaaminen ravitsemuksen ja tuotekehityksen osalta mahdollistaa ruokalistojen ravitsemuksellisuuden analysoinnin ja niiden peilaamisen eri ikäryhmien ruokailusuosituksiin. Tämän lisäksi tarjoamme ratkaisu- ja kehitystoimenpide-ehdotukset ruokalistoille viikko- ja reseptitasolla, jotta ne vastaavat ikäryhmän ruokailusuosituksia”, tarkentaa Foodwestin kehityspäällikkö Sissi Kaskela.

Yhteistyön myötä PoweResta voi tarjota asiakkailleen valmiita, kuuden viikon ruokalistoja ja monipuolista reseptiikkaa. Valmiit ja monipuoliset ruokalistat tarjoavat ideoita ja inspiraatiota: Niitä voidaan käyttää sellaisenaan tai ruokalistoja voidaan helposti mukauttaa ja tuoda osaksi olemassa oleviin ruokalistoihin hyödyntäen PoweRestan tehokasta ruokalistojen hallintatyökalua. PoweRestan asiakkaat pääsevät hyödyntämään uutta konseptia kevään aikana.

Valmis reseptiikka helpottaa ja nopeuttaa entisestään ammattikeittiöiden prosesseja

PoweResta haluaa tehdä ammattikeittiöiden ja ravintoloiden päivittäisestä työstä helpompaa ja tehokkaampaa. PoweRestan asiakkuusjohtaja Petteri Malisen mukaan tämän kaltaiset yhteistyöt ovat tärkeä osa yrityksen strategiaa, koska PoweResta haluaa tarjota parhaat mahdolliset olosuhteet ruoan valmistuksen parissa työskenteleville ammattilaisille.

”PoweRestan keskitetty tuotetietopankki mahdollistaa helpon reseptiikan hallinnan ja kehittämisen, ja sen lisäksi tuomme nyt helposti saataville ammattilaisten kehittämää ja testaamaa reseptiikkaa sekä helpottamaan asiakkaidemme arkea mutta tuomaan myös uusia ideoita koululaisten ja päiväkotilasten lautasille”, hän jatkaa.

PoweResta keittiön toiminnanohjauksen järjestelmänä

PoweResta tarjoaa keskitetyn ratkaisun keittiön prosessien hallintaan. PoweResta tekee ruokalistojen ja reseptiikan hallinnasta helppoa ja niiden kate- ja kustannuslaskennasta tehokasta. Kaikki ruoanvalmistuksessa käytettävät ruoka-aineet ja tuotetiedot ovat helposti saatavilla ja päivittyvät automaattisesti PoweRestan keskitettyyn tuotetietopankkiin. Ohjelmisto tarjoaa myös näppärästi ostoehdotukset, ja tilaukset tavarantoimittajille syntyvät helposti.

Haluatko lisätietoja PoweRestan ominaisuuksista tai haluatko tarjouksen työkalustamme? Ota yhteyttä tai varaa helppo verkkotapaaminen niin selvitetään kuinka voimme olla avuksi.

Lue lisää

Liiketoiminta

Mitä ravintola hyötyy päästölaskennasta?

Hiilijalanjäljenlaskenta ei ole pelkästään ympäristöteko vaan valinta, joka voi tuoda merkittävää kilpailuetua ravintolalle. Nykykuluttajat arvostavat yrityksiä, jotka osoittavat sitoutumisensa kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen. Vastuullisuus ja

Yleinen

PoweRestan Tuotetietopankki: Raaka-aineiden tietolähde

PoweRestan tuotetietopankki on vertaansa vailla oleva resurssi, joka kokoaa yhteen tietoa tuhansista tuotteista. Ravintolat ja keittiöt voivat hyödyntää tietopankkia tuotekehityksessä, löytää inspiraatiota uusiin annoksiin ja

Liiketoiminta

Kustannuslaskennan merkitys ravintolan kannattavuudelle

Lounasravintolan jokapäiväisessä kiireessä yksi keskeisimmistä kysymyksistä on annosten hinnoittelu. Annoksen oikea hinta on tasapainoilua asiakkaan maksuhalukkuuden ja ravintolan kustannusrakenteen välillä. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, kuinka

Kokemuksia asiakkailtamme