Helppoa ja ketterää ruokalistojen hallintaa PoweRestan avulla

Kuinka tärkeää on ravintolan tai ruokapalvelun toiminalle, että tarjottavan ruoan allergeenit on ilmaistu ruokalistan yhteydessä selkeästi ja että ruoan ainesosat löytyvät nopeasti, helposti ja luotettavasti? Entä kuinka tärkeää on lounasravintolalle ruokalistan helppo julkaisu ja päivittäminen verkkosivuille? Mielestämme nämä ovat hyvin, hyvin tärkeitä ominaisuuksia asiakkaillemme! Siksi sekä ruokalistojen että tuotetiedon hallinta on hiottu PoweRestan ohjelmistossa huippuunsa.

PoweResta tarjoaa aidosti työnkulkua helpottavia ominaisuuksia

PoweResta on suunniteltu erityisesti ravintolaketjujen, julkisten ruokapalvelujen ja lounasravintoloiden tarpeisiin.

Powerestan ruokalistojen hallintaominaisuudet yksinkertaistavat ruokalistojen suunnitteluprosessia ja tuovat modernia joustavuutta niiden esittämiseen. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta ruokalistojen suunnittelu ja hallinnointi ei ole koskaan ollut helpompaa tai tehokkaampaa.

Helppo käytettävyys avainasemassa

PoweResta tekee ruokalistojen hallinnasta helppoa. Sen intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa ruokalistojen nopean suunnittelun ja päivittämisen muutamalla klikkauksella. Siinä on monia ruokalistojen hallintaa helpottavia ominaisuuksia, kuten valmistusmäärien suunnittelu etukäteen, monipuoliset kopiointi- ja korvaustoiminnot ja kiertävät ruokalistat. Muutamalla klikkauksella on mahdollista selvittää ruokalistan kustannukset katelaskentaa varten, ja valmiit ostoehdotukset, keräilylistat ja reseptitulosteet syntyvät suoraan ruokalistojen hallinnasta.

PoweRestan selkeä ja käyttäjäystävällinen suunnittelu tekee ruokalistojen muokkauksesta ja hallinnoinnista vaivatonta antaen ravintolan omistajille ja henkilökunnalle enemmän aikaa keskittyä asiakkaiden palvelemiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Mealdoo ruokalistojen hallintapalvelu.

Mealdoo on PoweRestan ratkaisu digitaalisten ruokalistojen helppoon julkaisuun

Mealdoo on PoweRestan alusta, joka mahdollistaa ruokalistojen julkaisun omana sivunaan tai ruokalistan upottamisen nykyisille verkkosivuille. Mealdoo tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut esimerkiksi ruokalistan ulkoasun räätälöintiin ja ruokalistojen viemiseksi infonäyttöihin. Mealdoo varmistaa, että ruokalista on aina esillä parhaalla mahdollisella tavalla ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Mealdoo pystyy myös esittämään ruokalistan usealla eri kielellä.

Helposti hallittava ja tavoitettava ruokalista on tärkeä osa ravintolan liiketoimintaa

Ruokalistojen hallinta käsin voi muodostua ravintolassa varsinaiseksi aikasyöpöksi, joten siihen ei kannata kuluttaa aikaa, koska saatavilla on hyviä ja helppokäyttöisiä työkaluja tätä varten. Helposti verkkosivujen kautta saatavissa oleva päivän lounaslista on myös oleellinen osa etenkin lounasravintoloiden liiketoimintaa. PoweRestan työkalu lisää ruokalistaan automaattisesti ruokavaliot, allergeenit, ainesosat ja ravintoarvot reseptiikasta ja PoweRestan tuotetietopankista.

Anna PoweRestan helpottaa arkeasi

PoweResta tarjoaa keskitetyn ratkaisun ravintolan hallintaan. PoweResta tekee ruokalistojen ja reseptiikan hallinnasta helppoa ja niiden kate- ja kustannuslaskennasta tehokasta. Kaikki ruoanvalmistuksessa käytettävät ruoka-aineet ja tuotetiedot ovat helposti saatavilla ja päivittyvät automaattisesti PoweRestan keskitettyyn tuotetietopankkiin. Saat myös näppärästi ostoehdotukset ja teet tilaukset tavarantoimittajille helposti.

Haluatko lisätietoja PoweRestan ominaisuuksista tai haluatko tarjouksen työkalustamme? Ota yhteyttä tai varaa helppo verkkotapaaminen niin selvitetään kuinka voimme olla avuksi.

Lue lisää

Yleinen

PoweRestan Tuotetietopankki: Raaka-aineiden tietolähde

PoweRestan tuotetietopankki on vertaansa vailla oleva resurssi, joka kokoaa yhteen tietoa tuhansista tuotteista. Ravintolat ja keittiöt voivat hyödyntää tietopankkia tuotekehityksessä, löytää inspiraatiota uusiin annoksiin ja

Liiketoiminta

Kustannuslaskennan merkitys ravintolan kannattavuudelle

Lounasravintolan jokapäiväisessä kiireessä yksi keskeisimmistä kysymyksistä on annosten hinnoittelu. Annoksen oikea hinta on tasapainoilua asiakkaan maksuhalukkuuden ja ravintolan kustannusrakenteen välillä. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, kuinka

Kokemuksia asiakkailtamme