Ravintoloiden ja ammatti­keittiöiden CO2-laskenta

Yksinkertaisella käyttöliittymällä varustettu PoweRestan CO2-laskuri tarjoaa kattavan ymmärryksen ammattikeittiöiden ja ravintoloiden hiilijalanjäljestä. Laskuri integroituu uutena ominaisuutena saumattomasti PoweRestan nykyiseen käyttöliittymään.

Luo kilpailuetua käyttäjäystävällisellä keittiön ohjausjärjestelmällä.

Hanki CO2-laskenta organisaatiollesi käyttöön

PoweRestan CO2-laskuri on lisäpalvelu, joka aktivoidaan tilauksesta PoweRestan käyttöliittymään. Palvelu on julkaistu kevään 2024 aikana asiakkaillemme ja tarjoamme sen nyt laneerauseduin hyödynnettäväksi. 

PoweRestan kumppanina hiilijalanjäljen laskennassa toimii Green Carbon Finland Oy

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä CO2-laskenta tarkoittaa?

CO2-laskenta tarkoittaa hiilidioksidipäästöjen määrän laskemista ja seuraamista. Tämä prosessi on tärkeä yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat ymmärtää ja vähentää omaa ympäristövaikutustaan. CO2-laskennan avulla voidaan arvioida, kuinka paljon hiilidioksidia (CO2) vapautuu ilmakehään tietyn toiminnan, tuotteen tai palvelun seurauksena. 

Hiilijalanjälki ja ympäristövastuullisuus

CO2-laskenta on olennainen osa monien yritysten ympäristövastuullisuutta ja kestävän kehityksen strategioita. Sen lisäksi, että CO2-laskennan tuottaman tiedon avulla voidaan vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja ympäristövaikutuksia, saavutetaan usein myös kustannussäästöjä ja parantaa yrityksen mainetta.

Päästökertoimet

Päästökerroin tarkoittaa kerrointa, jota käytetään laskemaan tietyn toiminnan tai tuotteen aiheuttamat päästöt. Se ilmaisee, kuinka paljon tiettyä kasvihuonekaasua (esimerkiksi hiilidioksidia) vapautuu ilmakehään tietyn materiaalin tai energialähteen käytöstä. 

PoweRestan CO2-laskuri hyödyntää markkinoiden luotettavinta päästökerroin dataa.

Asiakkaitamme