PoweResta Reseptiohjelma on totta

PoweResta Reseptiohjelma

Tuotetietopalvelumme julkaisun jälkeen olemme saaneet vinkkejä HoReCa-kentältä, että markkinoilla olisi tarvetta helppokäyttöiselle, vaivattomalle ja kustannustehokkaalle reseptiohjelmalle. Päätimme nyt sitten tarttua toimeen, koska meillä on osaaminen ja tehokas alusta ja teknologiat uusien palvelujen tuottamiseen ketterästi, nopeasti ja laadukkaasti.

Parhaita kommentteja ensimmäisistä esittelyistä oli: ”Onko tämä totta?” Totta se on – palvelu, jossa on valmiisiin raaka-ainetietoihin saumattomasti kytkeytyvä, helppo ja nopea reseptiikanhallinta. Kaikkien käyttämiesi raaka-aineiden tiedot tuotettuina valmiiksi niin täydellisinä kuin toiminnassasi tarvitset. Heti valmiina käyttäväksi resepteissä. Myös non-food-tuotteet. Ei manuaalista tuotetietojen ylläpitoa, ei jatkuvaa tarkistamista ja täydentämistä, ei tietojen yhdistelemistä käsin. Toiselle tasolle menevää avustavuutta, jossa kriittisistä tuotetiedoista ei tarvitse murehtia itse.

Käyttöliittymässä täysi mobiilikäytettävyys on selvä juttu mutta palvelu toimii totta kai yhtä hyvin tietokoneella. Selkeät ja intuitiiviset toiminnot ja tulosteet on mietitty valmiiksi kuhunkin tarkoitukseen.

Käytettävyyttä on myös se, että ohjelma toimii SaaS-palveluna nopeasti ja vakaasti. Tähän on päästy modernilla arkkitehtuurilla ja käyttämällä AWS-palveluita, jotka skaalautuvat tarpeen mukaan.

Meillä on ollut heti alusta saakka lähtökohtana tuottaa palveluita suomalaisten ja pohjoismaisten ammattikeittiöiden tarpeisiin ja näin tulee olemaan jatkossakin. Reseptiohjelmassa on silti täysi kielituki. Käyttöliittymän lisäksi käyttäjä voi katsoa myös sisältöä kielivaihtoehdolla, jonka hallitsee parhaiten.

Jos tarvitset toiminnanohjausjärjestelmää, hanki sellainen. PoweResta ei ole perinteinen ERP vaan puhtaalta pöydältä mietitty, kustannustehokas, vaivaton ja laadukas palvelu ammattikeittiön reseptiikan hallintaan. Ei enempää eikä vähempää mutta riittää monelle. Koska onhan siinä myös toiminnot reseptiikan ketjuohjaukseen ja raaka-aineiden valikoimaohjaukseen.

Ota yhteyttä, varaa esittely ja totea itse, että se on totta!