Mikä PoweResta?

PoweResta syntyi neljän kaverin halusta tarjota HoReCa-alalle ratkaisu ammattikeittiöiden yhteiseen ongelmaan: puutteellisiin raaka-aineiden tuotetietoihin.

Tuotetietoja on saatavilla mutta pirstaloituneena ja useista eri tietolähteistä. Niitä kerätään ja yhdistellään eri paikoista ja syötetään mm. toiminnanohjausjärjestelmiin manuaalisesti. Integraatioita on olemassa, jotta ainakaan kaikkea tuotedataa ei tarvitse syöttää manuaalisesti. Mutta tuotetiedot ovat silti usein puutteellisia ja jopa virheellisiä. Niitä joudutaan tarkistamaan ja täydentämään manuaalisesti. Hermot kiristyy, aikaa menee hukkaan ja aika on rahaa. Ruokaturvallisuus vaarantuu.

Tuotetietopalvelumme on ratkaisu tähän ongelmaan. Voit saada käyttöösi HoReCa-sektoriin räätälöidyt tuotetiedot niille raaka-aineille, joita kulloinkin käytät ja niillä tiedoilla, joita oikeasti tarvitset. Kokoamme ja rikastamme haluamasi tuotetiedot eri tietolähteistä ja varmistamme, että tiedot ovat turvallisia ja laadukkaita.

PoweResta syntyi kahden ohjelmistoalan ammattilaisen halusta toteuttaa HoReCa-alalle uuden vuosikymmenen SaaS-tuote käyttäen parhaiksi todettuja teknologioita ja käytäntöjä. Aidosti ketterästi ja fiksusti. Tuote, joka on nopea ja vakaa ja toimii aina kaikilla laitteilla.

PoweResta syntyi halusta tarjota pitkän kokemuksen kautta syntynyt asiantuntemuksemme ammattikeittiöiden avuksi.

Tuotetietopalvelumme ydin on PoweResta-ohjelmisto, jonka kehitystyö on kovassa vauhdissa. Haku pilottiasiakkaaksi on jo mahdollista. Mikäli haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut pilotoinnista ota yhteyttä Alexiin tai Petteriin. Julkaisemme palvelun pilottiasiakkaiden käyttöön kevään aikana.

Kannattaa siis seurata uutisointiamme täällä nettisivuilla ja somessa 🙂