Keittiöjärjestelmän käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa

PoweResta Reseptiohjelma

Hei, sinä ammattikeittiön osaaja siellä: Haluaisitteko käyttöönne uuden keittiöjärjestelmän reseptien ja ruokalistojen hallintaan, mutta jo ajatus työläästä käyttöönottoprojektista tuskastuttaa?

Kaikki ammattikeittiöillä työskentelevät tietävät, että ylimääräisiä henkilöstöresursseja ei ole. Tästä syystä kaikki lisätyö, kuten uusien järjestelmien käyttöönotto, tuntuu lähes mahdottomalta ilman lisäresurssien hankkimista. Liian usein käy niin, että järjestelmä hankitaan, mutta sen käyttöönotto venyy, koska aina löytyy jotain tärkeämpää ja pakollisempaa tekemistä. Kuten esimerkiksi ruoan valmistaminen tai asiakkaiden palvelu. Pahimmassa tapauksessa järjestelmästä maksetaan, vaikka sitä ei koskaan saada varsinaisesti käyttöön.

Meillä on teille ratkaisu. Lupaamme teille helpon ja vaivattoman käyttöönoton ”Avaimet käteen” -periaatteella.

Palveluumme sisältyy, että haemme kaikkien käyttämienne raaka-aineiden tuotetiedot mukaan lukien hinnat, ravintoarvot ja aineosat. Kun kaikki on valmista, toimitamme teille käyttäjätunnukset ja voitte aloittaa reseptiohjelman käytön. Palvelustamme löytyy perusreseptiikkaa, jota voitte halutessanne hyödyntää omien reseptienne ohella. Käyttöönottoprojektiin sisältyy lisäksi halutessanne käyttöopastus. Eikä siinä vielä kaikki, myös tuotetietojen ylläpito hoituu meidän puolestamme, mutta se ansaitsee ihan oman kirjoituksensa.

Sano siis EI työläille ja monia kuukausia kestäville käyttöönottoprojekteille, jotka vievät kohtuuttoman paljon työaikaa ja sano KYLLÄ PoweResta Reseptiohjelmalle.

Asiakkaamme puhuvat puolestamme! Ota yhteyttä ja kysy referenssejä ja varaa esittely!