Ruokahävikki haltuun kaikissa kohteissa Biovaaka Flow -palvelulla

Biovaaka Flow Ruokahävikki

Biovaaka Flow on uusi palvelu, joka mahdollistaa ruokahävikin seurannan kustannustehokkaasti ja vaivattomasti kaikissa kohteissa.

Palvelun avulla voit kirjata ruokahävikkiä helposti millä tahansa mobiililaitteella tai tietokoneella. Ruokahävikin kirjaamisen lisäksi palveluun voidaan kirjata tarkempia tietoja päivittäisistä kävijä- ja valmistusmääristä, jolloin saat entistä kattavampaa tietoa ruokahävikistä mm. tuotannonsuunnittelun tueksi.

Biovaaka Flow -palvelun avulla saat ruokahävikin seurannan käyttöön kerralla kaikissa yksikössä sillä se ei vaadi erillisiä laitteita ja asennuksia. Tavallinen keittiövaaka riittää. Palvelu soveltuu mainiosti myös yksittäisiin ravintoloihin ja pienempiin kohteisiin.

Biovaaka Flow voidaan yhdistää lautashävikin seurannan automatisoivaan Biovaaka Serveen, mikä mahdollistaa ruokahävikin ottamisen haltuun kokonaisvaltaisesti. Yhdistämällä Biovaaka Flow Biovaaka View -palveluun saat viestitettyä tietoa ruokahävikistä ja vastuullisesta toiminnastanne infonäytöille kannustaen ruokailijat mukaan toimimaan vastuullisesti.

Ota yhteyttä ja varaa esittely niin näytämme, miten saat ruokahävikin haltuun helposti!