6 syytä valita PoweResta Reseptiohjelma

PoweResta Reseptiohjelma
6 syytä
  1. PoweResta Reseptiohjelmaan tuotetaan valmiiksi reseptiikassa tarvittavat raaka-aine- ja tuotetiedot sellaisella laajuudella, jota toiminnassasi tarvitset.
  2. Keskitetty pääkäyttäjäpalvelumme huolehtii siitä, että tuotetietosi hintoineen ovat aina ajan tasalla. Ruokaturvallisuuden varmistamiseksi raaka-ainetiedot ovat aina automaattisten prosessien ja ammattilaisten tarkistamia, laadukkaita ja turvallisia.
  3. Palvelu on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, koska et maksa koskaan käyttämättömistä ominaisuuksista. Tuotetietojen ylläpidosta vapautuva työaika tuo kustannussäästöjä sillä voit käyttää sen tuottavampaan työhön.
  4. Reseptiohjelman käyttö on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja nopeaksi. Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen ja toimii kaikilla laitteilla, totta kai myös mobiilikäytössä. Selkeillä ohjevideoilla saat nopeasti apua toimintojen käyttöön.
  5. PoweResta on keittiöohjelma, joka on suunniteltu alusta alkaen suomalaisten ja pohjoismaisten ammattikeittiöiden tarpeisiin. Reseptiohjelmassa on silti täysi kielituki. Saat tietoa raaka-aineiden kotimaisuudesta monipuolisten pakkausmerkintöjen kautta.
  6. Nykyaikaisen keittiöjärjestelmän tulee pystyä toimimaan ekosysteemissä muiden järjestelmien kanssa. Siksi takaamme, että palvelussa olevat tiedot ovat avoimesti asiakkaan hyödynnettävissä nykyaikaisten rajapintojen kautta, joita kehitämme mielellämme.

Ota yhteyttä ja varaa esittely!